Wednesday, 6 November 2013

Gaya Tidur Elman Hafiy

Salam,

Meh kit layan gambor elman tido
Sungguh cantik anak umi ni kalu posing tido





Nengok gaya menonggeng pun ada
Memcam gelagat duk elman hafiy ni skang
Jatuh katil pun dah banyak kali hahahahaha
Ok entry pendek buat tatapan semua
Da
Bubaiiiiiiiii

35 comments:

  1. salam perkenalan...nenyaknya tidoq, nmpak comel

    ReplyDelete
  2. macam2 post dia tidur rupanya ek...

    ReplyDelete
  3. Wah..macam2 gaya tidurnya ni.. yg last sekali ni gaya frust ke apa? Haa

    ReplyDelete
  4. salam amal hijrah..amboi bukan main lagi pesen tido

    ReplyDelete
  5. Salam ukhwah Ida..terima kasih folo ummi, ummi pun dah folo Ida juga.

    Anak kecil, tido gaya apapun, tetap comel kan Ida.

    ReplyDelete
  6. Salam Ida,

    Macam macam gaya elman tidur ye?
    Hehehe

    ReplyDelete
  7. Salam..
    Wah, macam2 gaya ketika tidur...

    ReplyDelete
  8. salam dari oman ida,
    follow u back .. no 76 :-)

    ReplyDelete
  9. Kalau budak apa gaya tidur pun nampak cumil sangat:)
    Kalau kita tidur macam tu mahu kena gelakkan...

    ReplyDelete
  10. Salam kenal dari Kak Nurul dan dah follow balik.
    Mcm2 gaya elman tido ya,comel je tgk budak tido.

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan..mekasih singgah blog m3h..
    done follower yg ke 78

    ReplyDelete
  12. hahaha..macam2 gaya dia tidor..comel je nampak ^_^

    ReplyDelete
  13. elman selesa tidur menonggeng ye

    ReplyDelete
  14. "salam kenal ida....cute nya tgk dia tido mcm2 pesen..semuakan akn menjadi kenangan terindah kelak.."

    ReplyDelete
  15. Salam kenal... already follow your blog.. :)

    ReplyDelete
  16. Salam kenal ida... terima kasih follow akak...
    Budak kecik tidur gaya macam mana pun ttp comel..

    ReplyDelete
  17. salam ziarah dr knor..

    lena tidur walau mcm2 gaya..

    follow sini.

    ReplyDelete
  18. laa, lena pulak anak teruna akak tido ek..hehe

    ReplyDelete
  19. dlm buai pun leh meniarap ek.. comey

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum...macam2 gaya yg terjadi heheee lawak nyer...:)

    ReplyDelete
  21. comel je die tidur..macam² gaya ada.

    ReplyDelete
  22. amboiiii.... nonggeng2 haa tido ye... same gak la ngn dhia tu...

    ReplyDelete
  23. salam..terima kasih keran sudi follow blog moon...

    amboi si kecik tu...gaya tido dah mcm2 pesyennn... hehehe

    ReplyDelete
  24. hahaha.. macam2 ragam ye eman.. =P

    ReplyDelete
  25. salam k.ida..

    hihi..mcm2 gaya dia tidur..
    tidur gaya tunjuk vontot tu sama la dgn anak cma yg faiz tuuu

    ReplyDelete
  26. Anak munna kalau dalam buai mmg suka tido menonggeng mcm tu

    ReplyDelete
  27. jemput turut serta dalam GA dan segmen yang mama lynn anjurkan. hadiah pun best dan bermanfaat
    http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum, saya nadirah zulkifli, pelajar farmasi Universiti Malaya sedang membuat kajian tentang vaksinasi untuk final year project.

    Di harap, puan sudi meluangkan masa untuk menjawab borang kaji selidik berikut. Terima kasih. Jazakillah khairan kathira.

    Link : https://docs.google.com/forms/d/1QCZs1l1lTeYRnxVPKKxvSLRHeNj8bV05ZstN32Oufdc/viewform (malay)
    OR
    https://docs.google.com/forms/d/1E4w654NQb9z49HqmVR8_O0YRdh6J3zVuax_HPnP0kZA/viewform (english)

    ReplyDelete